6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Semazen gösterisi büyüledi

SEMAZEN GRUBU GÖSTERİLERİYLE BÜYÜLEDİ

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce organize edilen Ramazan etkinlikleri kapsamında, Konya Mevlana Semazen Grubu'nun sunduğu tasavvuf müziği ve semah gösterisi izleyicileri büyüledi.

Demokrasi Parkı'nda gerçekleşen programa katılan Vali Ramazan Sodan, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Müftü Mehmet Ali Öztürkçü, Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, AK Parti İl Başkanı Yaşar Güleş ve çok sayıda vatandaş, hem tasavvuf müziğini hem de semah gösterisini izledi.

Sanat Yönetmeni Hüseyin Kubilay Öztuğ yönetimindeki grubun, seslendirdiği birbirinden güzel ilahiler ve semah gösterileri katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. Seyyah, rast, uşşak makamında okunan ilahileri ve bayati ayin-i şerif makamında sergilenen semah gösterilerini pür dikkat izleyenler görüntüleri cep telefonlarıyla kaydetti.

Kısa bir selamlama konuşması yapan Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, bu tür programların Ramazan boyunca devam edeceğini belirterek herkesin Ramazan-ı şerifini tebrik etti. Gecenin sonunda Konya Mevlana Semazen Grubu'na protokol üyeleri tarafından çiçek ve plaket takdim edildi.

SEMAZEN GRUBU GÖSTERİLERİYLE BÜYÜLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2010 Pazartesi 16:59:01
Güncelleme :16 Ağustos 2010 Pazartesi 18:12:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?