1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Senanur artık ağlamayacak

Adıyaman'da 70 günlük olan ve kuyruk sokumundaki tümör nedeniyle doğduğu günden beri gece gündüz ağlayan Hatice Senanur Alagöz bebeğin durumu için Sağlık Müdürlüğü harekete geçti.

Remziye ve Zeynal Alagöz'ün 70 gün önce dünyaya gelen bebekleri Hatice Senanur Alagöz'ün içler acısı halinin medyaya yansımasının ardından Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş harekete geçti. Tümörün kısmen patlaması nedeniyle acil olması gerekirken, Gaziantep Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi tarafından 45 gün sonraya gün verilmesi Alagöz ailesini perişan etmişti. Olayın duyulmasının ardından Hatice Senanur Alagöz, sağlık ekipleri tarafından Adıyaman Devlet Hastanesi aciline kaldırılarak müşahede altında tutuldu. Hatice bebek daha sonra Adıyaman Devlet Hastanesi'nden Gaziantep Tıp Fakültesi Çocuk Acil bölümüne sevk edildi.

Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, Gaziantep Sağlık Müdürü ile görüştüğünü ve ameliyatın erken tarihe alınması için girişlerin başladığını belirterek, hastaya her türlü kolaylığın sağlanacağını dile getirdi.

Baba Zeynal Alagöz ise, evladına yardım eli uzatan yetkililere teşekkür etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2009 Salı 14:54:00
Güncelleme :28 Temmuz 2009 Salı 15:39:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?