1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

'Sessiz Çığlık'la mesaj verildi

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından getirilen 'Sessiz Çığlık' isimli tiyatro oyunu lise öğrencileri için sahnelendi.

Gaziantep Polis Okulu öğrencilerinin oynadığı 'Sessiz Çığlık' adlı tiyatro oyunu büyük ilgi gördü. Gençlerin uyuşturucu bağımlısı olmaları, uyuşturucu kullanımın hangi seviyelere kadar ilerlediği ve uyuşturucuyla mücadelenin anlatıldığı tiyatro oyununu öğrenciler dikkatlice izledi.

Adıyaman Emniyet Müdürü Mustafa Sağlım, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Ağzıbağlı'nın da izlediği tiyatro Adıyaman'da iki gün boyunca sahnelenecek. Adıyaman'da ki tüm lise öğrencilerine sahnelenecek olan 'Sessiz Çığlık' tiyatro oyunu günde 3 seans sahnelenecek.

Gaziantep polis okulu öğrencisi olan 17 kişinin sahne aldığı tiyatro oyununda salonu dolduran öğrenciler uyuşturucu tuzağına düşen gençlerin düştükleri durumları gördüklerinde duygulu anlar yaşandı. Zaman zaman yapılan komik espriler ise salondakileri kahkahaya boğdu.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından öğrencilere uyuşturucu maddeden korunmak için yapılması uyulması gereken kurallar ve mücadele yöntemlerinin yer aldığı broşürler dağıtıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 15:53:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?