7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

SGK İl Müdürlüğü taşınıyor

SGK İL MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINIYOR

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü, 6 aylık bir onarım ve tadilattan geçecek. Pazartesi günü başlayacak olan tadilat ve onarım için kurum binası boşaltılırken, SGK İl Müdürlüğü tadilat süresince kapatıldıktan sonra İl Özel İdareye devredilen Tekel İşletme Müdürlüğü'nün binasında hizmet verecek.

Bugüne kadar Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan kurum binasında vatandaşlara hizmet veren SGK İl Müdürlüğü, hizmetlerine 6 ay süresince kapatıldıktan sonra boşaltılan Tekel İşletme Müdürlüğünün binasında devam edecek.

SGK'nın her anlamda yenilendiğine dikkat çeken SGK İl Müdürü Kasım Tekin, "Eski bir binada hizmet veriyorduk. Yapılan görüşmeler sonucunda bu bina için bakanlıktan iki yıl önce tadilat kararı çıktı. Bu karardan sonra onarımı yapılması için gerekli ödenek çıktı. İhalesi geçtiğimiz günlerde bitti. Tadilat Pazartesi günü başlayacak. Yaklaşık 6 ay boyunca eski Tekel binasında hizmet vereceğiz. Tekel binasını yeniden restore ettik. Kullanılacak seviyeye getirdik. İşimizi görecek geniş bir mekan. Merkeze biraz

uzak ama burası uygun görüldü. Vatandaşlarımız mağdur olmaması için bütün işlemlerini eski tekel müdürlüğünde ki geçici hizmet binamızda gerçekleştirmeliler" dedi.

SGK İL MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2010 Çarşamba 10:49:01
Güncelleme :16 Eylül 2010 Perşembe 12:12:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?