1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

SGK personeline seminer

Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK) Adıyaman personeline yönelik ‘Liderlik ve Motivasyon’ konulu semineri düzenlendi.

Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Konferans salonunda gerçekleştirilen seminere SGK İl Müdürü Kasım Tekin, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Toplum Destekli Polisler, SGK personelleri ve vatandaşlar katıldı.

Seminere konuşmacı olarak katılan Dubai asıllı Türk vatandaşı Kişisel Gelişim Uzmanı Dr. Ala Elcircevi, mutlu olabilmenin ve hayatta karşılaşılan engellerin aşılabileceğini söyledi.

Yapılacak işe önce yapacak kişinin inanması gerektiğini belirten Dr. Ala Elcircevi, "İnsan önce inanmalı, problemlerin çözümüne odaklanmalı, bahane üretmemeli, üşenmemelidir. Bu unsurlar bir araya geldiğinde, insanın mutlu olmasına engeller ortadan kalkar" dedi.

Katılımcılara zaman zaman şarkılar söyleten, esprileriyle kahkahalar attıran ve sorunların nasıl çözülebileceğini anlatan Dr. Ala, "Hepimiz okumalıyız. Okumayan insan hiçbir değer üretemez ve sıradanlaşır. Küçükken konulan hedefler büyüdükçe daralır. Hedeflerimize varma noktasında değişiklik arıyor bir yükseliş bekliyorsak önce Ergün yaptıklarımızdan vazgeçip değişik şeyler yapmalıyız. Değişik şeyler yapmadan, insanlar değişmeyi bekleyemez" diye konuştu.

Daha önce iki kez Dr. Ala’nın eğitimine katıldığını dile getiren SGK Müdürü Kasım Tekin, bu seminerlerin çok faydalı geçtiğini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 12:20:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?