1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

SHÇEK'den madalya

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Genel Müdürlüğü, Adıyaman Valisi Ramazan Sodan ile Kahta Kaymakamı Çoşkun Açık'a altın kaplama madalya ve teşekkür plaketi verdi.

Valilik makamında Vali Ramazan Sodan ve Kaymamak Çoşkun Açık'a madalya ve teşekkür plaketini SHÇEK Genel Müdürü Dr. İsmail Barış'ı temsilen İl Sosyal Hizmetler Müdür vekili Musa Şimşek verdi. Şimşek, madalya ve teşekkür plaketini SHÇEK'e verilen destek ve katkılardan dolayı verdiklerini açıkladı.
SHÇEK tarafından madalya ve teşekkür plaketi ile ödüllendirildikleri için mutluluk duyduklarını dile getiren Vali Ramazan Sodan ve Kaymakam Çoşkun Açık, destek ve katkıları karşılıksız verdiklerini söylediler.

Verilen ödüllerin ardından Vali Ramazan Sodan, Kaymakam Çoşkun Açık, Sosyal Hizmetler Müdür vekili Musa Şimşek ve beraberindekiler 80. Yıl Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon merkezinde düzenlenen fidan dikim törenine katıldılar. Tören kapsamında rehabilitasyon merkezinin bahçesine 15 çeşitten oluşan 328 adet fidan dikildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 18:33:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?