7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Sıcak hava öldürdü

SICAK HAVA ÖLDÜRDÜ

Adıyaman'da yalnız başına yaşayan ve sıcaktan bunaldığı için evinin bahçesinde serinlemeye çalışan şahıs, oturduğu sandalyede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Yeşilyurt Mahallesi 2132 sokak numara 6'da ikamet eden astım hastası olduğu öğrenilen Nuri Kılıç (57) isimli şahıs, sıcaktan bunaldığı içini su ile doldurduğu leğenle birlikte bahçeye çıktı. Ayağını leğenin içerisine koyarak serinlemeye çalışan şahıs, kısa süre sonra nefes darlığı nedeniyle hayatını kaybetti. İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri olayı incelerken adli tıp doktoru, şahsın nefes darlığından hayatını kaybettiğini belirledi. Yıllardır yalnız başına yaşayan şahsın bekar olduğu öğrenildi.

Temizlik yapmak için evine geldiği komşusunun öldüğünü, komşusunun cebindeki cep telefonunun çalması neticesinde öğrendiğini söyleyen Mehmet Bozca, komşusunun başta uyuduğunu zannettiğini dile getirerek, olayı şöyle anlattı:

"Yaklaşık bir buçuk saat önce buraya geldim. Temizlik yaptım. Sandalyede uyuyor zannettim, rahatsız etmek istemedim. Biraz zaman geçince bahçeyi suladım. Sonra telefonu çaldı. Telefonunu uzattım. Sizi arayan var dedim. Kendine gelmeyince nabız yokladım, kalbine baktım. Sonra 112'yi aradım. Hayatını kaybettiğini ben eve geldikten bir saat sonra öğrendim."

Birçok rahatsızlığı bulunduğu bildirilen hayatını kaybeden şahsın, birkaç gün önce hastaneden ısrarla çıkmak istediğini söyleyerek evine döndüğü ifade edildi. Hayatını kaybeden şahsın yaklaşık 15 yıl vekil öğretmenlik yaptığı ve hastalıkları dolayısıyla malulen emekli olduğu öğrenildi.

 
SICAK HAVA ÖLDÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2010 Cuma 10:18:05
Güncelleme :20 Ağustos 2010 Cuma 10:32:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?