6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Şiir dinletisinde duygusal anlar

KARDELEN GENÇLİK DERNEĞİ'NDEN ŞİİR DİNLETİSİ

Adıyaman Kardelen Gençlik Derneği tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen şiir dinletisi gecesinde, duygusal anlar yaşandı.

Kardelen Gençlik Derneği tarafından düzenlenen ve Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen şiir gecesi, büyük ilgi gördü. Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ın da şiir okuduğu gecede, Peygamber Efendimize yazılmış şiirler okundu.

Düzenlenen geceye belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ın yanı sıra, Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Yusuf Bilgin, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet İnan, 82. Yıl Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Murtaza Yetiş ve çok sayıda davetli katıldı.

Kuran'ı Kerim okunarak başlanılan gecede, derneğin tanıtımının yapıldığı slayt gösterileri sunuldu. Gecenin organizatörü olan Habip Yıldırım tarafından dernekle ilgili bilgiler verildi.

Gecenin anlam ve önemini belirten konuşmayı Derneğin Onursal Başkanı Hüseyin Şen yaptı.

Hüseyin Şen, dernek olarak şiirlerle Peygamber Efendimizi anmak istediklerini belirterek, "Ülkemizde ve dünyada, peygamberimizin dünyayı şereflendirdiği bu gece, Müslümanlar arasında yüzyıllardan beri büyük bir coşku ile kutlanmakta, sevgili Peygamberimiz, derin bir saygıyla anılmaktadır. Yeryüzünde şimdiye kadar gelmiş geçmiş hiçbir insan, O'nun kadar sevilmedi, hiçbir insan O'nun kadar anılmadı. Hiçbir insan O'nun kadar özlenmedi. Ne mutlu O'nu tanıyanlara, ne mutlu O'nu okuyup yaşayanlara" dedi.

Konuşmaların ardından gecede Peygamber Efendimizi anlatan şiirler okundu. Geceye katılanlar okunan şiirlerle birlikte duygusal anlar yaşadı. Belediye Başkanı Necip Büyakaslan gecede Nurullah Genç'in Peygamber Efendimize yazdığı 'Yağmur' adlı şiirini okudu.

Gecenin sonunda Ehli Beyt kitabı ve gül dağıtıldı.

KARDELEN GENÇLİK DERNEĞİ'NDEN ŞİİR DİNLETİSİ
KARDELEN GENÇLİK DERNEĞİ'NDEN ŞİİR DİNLETİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2010 Salı 10:08:00
Güncelleme :20 Nisan 2010 Salı 10:56:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?