1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Silah kaçakçılarına operasyon!

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri silah kaçakçılığı yapan çeteyi çökerterek, çok sayıda silah ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma dosyası kapsamında, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 24 ayrı adrese aynı anda operasyon düzenledi. Silah kaçakçılığı yaptıkları belirtilen şahısların ev ve işyerlerinde arama yapıldı. Adıyaman merkez, Kahta, Gerger ve Samsat ilçelerinde 24 ayrı adreste gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon neticesinde; S.S., G.K., K.A., H.Y., Y.D., S.B., H.S., S.B., A.Y. ve A.D. isimli şahıslar göz altına alındı.

Bu şahıslara ait çeşitli çap ve markalarda 12 adet tabanca, tabancalara ait 13 adet şarjör, tabancalara ait 86 adet mermi, 2 adet otomatik av tüfeği, 5 adet tek kırma ruhsatsız av tüfeği, tüfeklere ait 260 adet fişek ele geçirildi. Operasyon neticesinde göz altına alınan 10 şahıstan 3 kişi savcılığın talimatıyla serbest bırakılırken, polis ekipleri 2 kişinin yakalanması yönünde çalışmalarına devam ediyor. Emniyetteki sorgulamalarının ardından şahıslar adli mercilere sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 14:19:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?