1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

ADIYAMAN'DA SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Adıyaman'ın Altınşehir Mahallesi'nde iki aile arasında çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Altınşehir Mahallesi Bahçeşehir konutlarının arkasında meydana geldi. Yusuf Ö.'nün kullandığı 02 HK 262 plakalı traktör, Bahçeşehir arakasındaki yoldan ilerlerken 02 HH 471 plakalı pikabın traktörün yolunu kestiği ve pikapta bulunan 3 kişinin traktörde bulunan kişilerle kavgaya tutuştuğu iddia edildi. Pikapta bulunan Hasan H.K, Ömer K. ve İsmail K. isimli şahısların traktörde bulunan Yusuf Ö. ve Mehmet F.Ö. ile tartışmaları sonucu kavga çıktı. Çıkan kavgada bıçaklar çekildi.

Kavgada Yusuf Ö. ve Mehmet F.Ö. çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayı gören babaları Hanifi Ö. (51) kavganın çıktığı yere geldiği esnada kim tarafından sıkıldığı belli olmayan silahla ağır yaralandı.

Olay yerindeki yaralılar Hanifi Ö, Yusuf Ö. ve Mehmet F.Ö 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Daha sonra yaralılardan Hanifi Ö. Adıyaman Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hanifi Ö. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Diğer yaralılar ise daha sonra 82. Yıl Devlet Hastanesi'nden Adıyaman Devlet Hastanesi 'ne sevk edildi. Olaya karıştıkları iddia edilen Hasan H. K, Ömer K. ve İsmail K'nın yakalanması için güvenlik güçleri çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ADIYAMAN'DA SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
ADIYAMAN'DA SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
ADIYAMAN'DA SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
ADIYAMAN'DA SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2009 Pazartesi 16:47:04
Güncelleme :19 Ekim 2009 Pazartesi 18:03:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?