6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

'Silinmeyen İzler' sergilendi

İstanbul Çetinkaya Sanat Tiyatrosu tarafından sahneye konulan ve Mustafa Çetinkaya'nın rol aldığı “Silinmeyen İzler” adlı tiyatro oyunu Adıyaman'da sahnelendi.


Adıyaman Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenen iki perdelik “Silinmeyen İzler” adlı tiyatro oyunu, büyük ilgi gördü. Tiyatro sanatçısı Mustafa Çetinkaya'nın yazdığı ve başrolünü oynadığı tiyatro oyununda 5 oyuncu sahne aldı. Birbirine aşık olan bir bayanla bir erkeğin başından geçen talihsiz olayların anlatıldığı tiyatro oyunu, izleyicilerin beğenisini topladı.


Tiyatro oyuncusu Mustafa Çetinkaya, yaptığı açıklamada, sayısını hatırlayamadığı kadar tiyatro oyunu sahneye koyduğunu ve tiyatronun kendisi için büyük anlam ifade ettiğini belirtti. Çetinkaya, “Tiyatro benim hayatımın anlamıdır. Yıllardan beri yazdığım oyunları sahneye koymanın mutluluğunu yaşıyorum. Adıyaman'da tiyatroya olan ilgi çok fazla değil. Tiyatroya olan ilginin artarak devam edeceğine inanıyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2007 Perşembe 11:25:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa demir IP: 88.232.209.xxx Tarih : 26.07.2007 09:47:00
ben sayın mustafa çetinkayanın hayatına ve yaşam tarzına bakıyorumda çok çileler çekmiş çok ezilmiş. mustafa bey gibi bi yıldıza teşk etmek değil onun gibi değerli abilerimizi baş tacı yapmamız gerekirken adıyamandaki öğretmen evine göndermişiz herkez kendi sanatçısına destek verirken neden bizler mustafa beyi görmemezlikten geliyoruz aslında bizler bu tür kimsesiz sanatçılarımızı ve kimsesizler yurdundaki büyüklerimizi desteklemeliyiz unutulmamalıdırki yarın bizlerde onların kimsesizliklerine de girebiliriz hayat işte yarın ne olacağı belli olmuyor mustafa çetinkayaya ilimiz< adıyaman vermiş olduğu harcadığı sanatından dolayı çk tşk eder saygılar sunarım. denizfeneri.02@hotmail.com mustafa demir