1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

SODES malzemeleri Adıyaman'da

SODES kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve kabul edilen projeleriyle ilgili malzemeler Adıyaman'a getirilmeye başlandı.

SODES kapsamında Adıyaman'da hazırlanan ve kabul edilen projeler uygulanmaya başlandı. Adıyaman'ın kabul edilen kabul edilen 13 projesinden yürütülen 7 tanesini Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan projeler oluşturuyor. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Olimpik Okullar Projesi kapsamında Adıyaman'a bir tır dolusu 4 okulu Fitnes Seti ve 14 okula çocuk oyun parkı getirildi.

Vali Ramazan Sodan, Vali Yardımcısı Aydın Börü ve Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse TIR ile getirilen malzemeleri inceledi. Vali Ramazan Sodan, SODES kapsamında kurumların projeler hazırlayarak sunduğunu ve bazı kurumların projelerinin kabul gördüğünü belirterek, "Milli eğitim müdürlüğü tarafından hazırlanan Olimpik Okullar Projesi kapsamında 4 okula fitnes seti, 14 okula çocuk oyun parkı getirildi. Bu proje kapsamında 28 okula spor malzemeleri, 4 okula beton basket sahası, 10 okula toprak basket sahası ve 25 okulun öğrencilerine de forma ve eşofman dağıtılacak" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse ise, öğrencilerin bu projelerle bedenen güçlü olmalarını ve spora daha fazla ilgi göstermelerini amaçladıklarını ifade ederek, okulların sportif faaliyetlere ağırlık vermesi gerektiğini kaydetti.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 16:25:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?