1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Sosyal Hizmetler'e yeni müdür

Adıyaman Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine atanan Murat Demirkol, görevine başladı.
Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsmail Akgül'ün tayininin Ankara'ya çıkmasının ardından boşalan yerine Gölbaşı Milli Eğitim Müdürü Murat Demirkol atandı.

İsmail Akgün'ün tayininin çıkmasının ardından yerine vekaleten İl Müdür Yardımcısı Musa Şimşek, müdürlük görevini altı aydan beri yürütüyordu.
Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şube müdürü iken, Gaziantep Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcılığı görevine atanan Murat Demirkol, buradan Gölbaşı Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. Bir yıldan beri bu görevi yürüten Murat Demirkol, Adıyaman Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevine atandı.

Demirkol, kendisinden önce güzel işlere imza atan müdürlere teşekkür ederek, "Sosyal devletin görevi olan, sosyal hizmetleri yürütmenin azmi içersinde olacağız. Çözüm üretmek için çalışacağız. Bizim düsturumuz, 'İnsanı yücelt ki, devlet yükselsin' olacaktır.Her kurumun riski vardır fakat bu kurum diğerlerine nazaran daha risklidir. Bizler toplumun riskli gruplarıyla çalışıyoruz. Bizde bu riski alacağız ve iyi şeyler yapmaya çalışacağız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 14:44:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat murat IP: 78.163.202.xxx Tarih : 8.07.2009 16:37:27

Siyasiler amma çalışmışlar.Memleket hizmet görsün!!!!!!!!!!