1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Soygun için 1 saat uğraştı

Adıyaman'da gece geç saatte bir işyerine girip paraları almak isteyen hırsız, planını gerçekleştirmek için yaklaşık 1 saat uğraştı.

Cumhuriyet Caddesi'ndeki Öğretmen Evi altında bulunan Yetkin Gıda adlı işyerindeki paraları çalmak isteyen bir kişi, ilginç bir hırsızlık örneği gösterdi. M.K isimli şahıs hırsızlık yapacağı yeri gözüne kestirdikten sonra defalarca işyerinin önünden geçerek işyerini yokladı.

İşyerine girmek için çeşitli hamleler yapan şahıs, işyerinin camını tekme ile kırdıktan sonra, cadde üzerinden geçen insanların dikkatini çekmesin diye kırdığı camları içeri attı. Şüpheli M.K. hırsızlık yapmak istediği işyerini 28 defa yokladı ve uygun bir zaman kolladı. Hırsızlık olayının gerçekleşmesi 54 dakika sürdü. M.K. isimli şahıs 28 defanın sonunda işyerine girerek, çekmecedeki 120 YTL bozuk parayı aldı. Parayı az bulan hırsız zanlısı daha sonra 11 karton sigarayı da poşete koyarak iş yerinden uzaklaştı.

Sabah saatlerinde dükkanının soyulduğunu gören işyeri sahibi polise haber verdi. Polis ekipleri inceledikleri güvenlik kamerasından şahsı tespit etti. Yapılan araştırmalar sonucunda başka bir ile kaçtığı tespit edilen M.K. isimli şahıs Gölbaşı ilçesinde yakalandı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 12:25:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?