1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

SP: Halk fukara açılımı bekliyor

SAADET PARTİSİ'DEN 'FUKARA AÇILIMI ' TALEBİ

Saadet Partisi (SP) Adıyaman İl Başkanı Mustafa Alkayış, halkın AK Parti hükümetinden 'Fukara Açılımı' beklediğini belirterek, hükümetin gündemi ile halkın gündemi arasında çok fark olduğuna dikkat çekti.

Halkın AK Parti hükümetinden 7 yıldır 'Fukara Açılımı' beklediğini fakat iktidar ile mecliste bulunan muhalefet partilerin gündeminde böyle bir konunun olmadığı belirtildi. Parti binasında basın açıklaması yapan SP İl Başkanı Mustafa Alkayış, "Kendileri çalıp kendileri oynamaktadır. Mahalle çocuklarının yaptıkları kavgalardan bile seviyesiz, çirkin bir üslupla birbirlerine hakaret eden bu siyasi parti sözcülerini ibretle izlemekteyiz. Gerek iktidar ve gerekse muhalefet partilerinin sadece oylarını üç-beş

puan arttırmak için takındıkları bu tavrı kabul etmemiz mümkün değildir. Bu kavga, gerilim, gürültü arasında toplumun geniş kesimlerini temsil eden fakir ve fukara unutulmuştur. Oysa, halkımız işsizlik, açlık, yoksulluk, pençesinde kıvranmaktadır. İnsanımız evine ekmek götürmekte zorlanmaktadır. Burada acilen bir 'Fukara Açılımı' yapılması gerekmektedir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2009 Salı 17:22:04
Güncelleme :18 Kasım 2009 Çarşamba 11:37:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?