6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

SP kongreye gidiyor

SAADET PARTİSİ MERKEZ İLÇE TEŞKİLATI KONGREYE GİDİYOR

Saadet Partisi Adıyaman Merkez İlçe Başkanlığı 4. olağan kongresini gerçekleştirecek.

18 Nisan Pazar günü parti binasında yapılacak olan kongrede şuan itibariyle tek liste yer alırken, kongre sonunda mevcut başkan Mahmut Karaman ile yola devam edilmesi bekleniyor. Kongre öncesi, Saadet Partisi İl Başkanlığı Tanıtma Başkanı Ahmet Işık, Teşkilatlanma Başkanı Mithat Yalçın ve Siyasi İşler Başkanı Mehmet Yavuz'un da katılımıyla basın açıklaması tertip eden Merkez İlçe Başkanı Mahmut Karaman, Saadet Partisini Adıyaman'da en güçlü hale getirmek için çaba sarf ettiklerini dile getirdi.

Kongreye 21. Dönem Kocaeli Milletvekili Mehmet Batuk'un da katılacağını kaydeden Merkez İlçe Başkanı Mahmut Karaman, şu şekilde konuştu;

"Saadet Partisi olarak kapımız, gönlümüz herkese açık. Genel Başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un partimizin genel başkanı olmasından sonra teşkilatlarımız daha yeni ve aktif duruma gelmiştir. Genel Başkanımız her dönem ve süreçte Türkiye gündemine ilişkin önemli projelere imza atarak iktidara yol gösterici muhalefet görevini üstlenmiştir. Pazar günü yapılacak olan kongremize siyasi parti temsilcilerini, sivil toplum örgütlerinin temsilcilerin ve bütün halkımızı davet ediyoruz."

İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2010 Perşembe 16:06:00
Güncelleme :15 Nisan 2010 Perşembe 18:08:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?