7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

SP'nin tüm teşkilatları istifa etti

SAADET PARTİSİ'NİN ADIYAMAN'DAKİ TÜM TEŞKİLATLARI İSTİFA ETTİ

Saadet Partisi'nin il ve ilçe teşkilatları, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri partiden istifa etti.

Adıyaman Ziraat Odası toplantı salonunda geniş katılımlı bir basın toplantısıyla istifalar açıklandı. Basın toplantısına il ve ilçe, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili yöneticisi katıldı.

Saadet Partisi Adıyaman İl Başkanı Av. Mustafa Alkayış, Saadet Partisi'nin yıllar boyu durağan bir parti olarak durduğunu fakat Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile birlikte yükselişe geçtiğinin altını çizdi.

Av. Mustafa Alkayış, tüm teşkilatların hep birlikte istifa kararı aldığını vurgulayarak Saadet Partisi'nin Adıyaman'da bu günden itibaren teşkilatının olmadığını ifade etti.

Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'a övgüler dizen Alkayış, istifa kararının birlikte alındığını söyledi.

Alkayış, "Büyük kongre sonrasında yaşanan olaylar hem camiamızı hem bütün ülkeyi üzmüş, endişeye sevk etmiştir. Bütün ülkede olduğu gibi ilimizdeki partililer olarak yol haritamızı belirlemek zorundaydık. İl başkanı olarak ben, belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları, il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleriyle istişare yaptık. Yapılan istişare sonrasında alınan ortak karar ile partimizden istifa ediyoruz. Bulunduğumuz tüm görevleri bırakıyoruz" dedi.

Saadet Partisi Adıyaman İl Başkanı Av. Mustafa Alkayış ve teşkilatı, Merkez ilçe Başkanı Mahmut Karaman ve yönetimi, Besni İlçe Başkanı İnan Aslan ve yönetimi, Gerger İlçe Başkanı Ahmet Çevik ve yönetimi, Samsat İlçe Başkanı Mehmet Atlı ve yönetimi, Tut İlçe Başkanı Kemal Çağlın ve yönetimi, Gölbaşı İlçe Başkanı Aydın Özkan ve yönetimi, Çelikhan İlçe Başkanı Mehmet Acar ve yönetimi, Sincik İlçe Başkanı İbrahim Yolcu ve yönetimi, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, Çelikhan İlçe Belediye

Başkanı Mehmet Bora, Saadet Partisi İl müfettişi Halit Tekbaş partiye istifa dilekçelerini sundu.

SAADET PARTİSİ'NİN ADIYAMAN'DAKİ TÜM TEŞKİLATLARI İSTİFA ETTİ
SAADET PARTİSİ'NİN ADIYAMAN'DAKİ TÜM TEŞKİLATLARI İSTİFA ETTİ
SAADET PARTİSİ'NİN ADIYAMAN'DAKİ TÜM TEŞKİLATLARI İSTİFA ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2010 Perşembe 15:28:04
Güncelleme :7 Ekim 2010 Perşembe 15:45:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?