6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Sporculara malzeme, kulüplere para

SPORCULARA MALZEME, KULÜPLERE PARA VERİLDİ

Adıyaman'da amatör spor kulüplerine para, güreş sporcularına ise spor malzemesi yardımında bulunuldu.

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Şube Müdürü Faruk Dursun, TSYD Adıyaman Temsilcisi Kemal Öner ve spor camiasından çok sayıda kişinin katılımı spor malzemesi dağıtımı ve para yardımı gerçekleştirildi. İlk olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı tarafından temin edilen ve içersinde eşofman, ayakkabı, havlu, mayo, terlik, çorap gibi malzemelerin bulunduğu spor malzemeleri 10 güreşçi sporcuya Güreş Eğitim Merkezi'nde dağıtıldı.

Vali Ramazan Sodan daha sonra , faal olarak çalışmalara yeni başlayan ve antrenman salonu tahsis edilen amatör dansçıların gösterilerini izleyerek, bu kişilerin maddi durumu iyi olmayanlarının ailelerine de yardım yapılması gerektiğini ifade etti.

Daha sonra Adıyaman amatör müsabakalarına katılan toplam 15 spor kulübüne 16 bin TL para yardımında bulunan Vali Ramazan sodan, çekleri kulüp yöneticilerine verdi.

Vali Ramazan Sodan, sporculara ve amatör spor kulüplerinin sürekli yanlarında olduklarının altını çizerek, özellikle gençlerin spor alışkanlığı kazanması gerektiğini vurguladı.

Vali Sodan, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne de yapılan yardımlardan dolayı teşekkür ederek, sporcuları ve kulüp yöneticilerine başarılar diledi.

SPORCULARA MALZEME, KULÜPLERE PARA VERİLDİ
SPORCULARA MALZEME, KULÜPLERE PARA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2010 Salı 17:46:02
Güncelleme :7 Aralık 2010 Salı 17:54:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?