1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Sporcuları bayıltan koşu!

Adıyaman'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen atletizm koşusuna bayılan ve gözyaşlarına boğulan sporcular damgasını vurdu.

Start düdüğü ile Atatürk Bulvarı üzerinde başlatılan yarışlar belediye binası önünde son buldu. Bitiş çizgisine kavuşabilen sporculardan bayılanlar ve gözyaşına boğulanlar oldu.

Özellikle bayan sporcular, bitiş çizgisine geldikleri andan itibaren görevlilerin yardımı ile ayakta durabildi. Bitiş noktasında bulunan sağlık görevlileri bayılan sporculara ilk müdahaleyi ambulansta yaptı. Bazı sporcular ise canlarının acısından gözyaşlarını tutamadı. Sağlık görevlileri ve diğer görevliler gözyaşlarına boğulan sporcuları sakinleştirmeye çalıştı. Bir bayan sporcu yarış esnasında düştü ve vücudunda çeşitli yaralanmalar meydana geldi. Yaralı sporcuya sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.

Genç erkekler ve kızlar, yıldız erkekler ve kızlar, küçük kızlar ve erkekler kategorilerinde yarış düzenlendi. Genç erkekler kategorisinde birinci Mehmet Aslan, ikinci Osman Tümay, üçüncü Ömer Yıldırım, genç kızlar kategorisinde Duygu Gezer birinci, Birgül Yavaş ikinci, Perihan Yılmaz üçüncü olurken, yıldız erkeklerde birinci Yusuf Aslan, ikinci Ekrem Tekin, üçüncü Hüseyin Can Aslan, yıldız kızlarda Dilan Tanrıverdi birinci, Rükiye Erdem ikinci, Elif Alagöz üçüncü, küçük erkeklerde Erkan Pektaş birinci, Muhammed Akıncı ikinci, Yusuf Çağar üçüncü, küçük kızlar kategorisinde Selma Erdem birinci, Sevim Doğan ikinci olurken, Aslı Adalı üçüncü oldu.

Gençlik ve Spor Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, 3 kategoride düzenlenen yarışmalara 69 sporcunun katıldığını ve sporcuların ödüllerini 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında alacaklarını söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2009 Pazartesi 15:47:31
Güncelleme :26 Ekim 2009 Pazartesi 15:59:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?