1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

SP'si yerel seçimlere hazırlanıyor

Saadet Partisi Adıyaman il teşkilatı tarafından yerel seçimler öncesinde düzenlenen toplantıya Saadet Partisi'nin Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerci de katıldı. 

29 Martta yapılacak olan yerel seçimlere hazırlanan siyasi partiler, toplantı üstüne toplantı düzenlemeye başladı. Saadet Partisi (SP) Adıyaman il teşkilatı tarafından geniş katılımlı toplantı düzenlendi. Parti binasında gerçekleştirilen toplantıya Adıyaman Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Kırmızı'nın yanı sıra Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerci de katıldı. Toplantıya SP Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk ve SP Malatya İlçe Başkanı Ramazan Acar ve parti yöneticileri de katıldı. 

SP Adıyaman İl Başkanı Mustafa Alkayış yaptığı konuşmada, belediye başkanlığını kazanma noktasında partilerinin iddialı olduklarını dile getirdi. Merkez İlçe Başkanı Mahmut Karaman ise, seçimler öncesinde her hafta toplantı düzenlediklerini ve yerel seçimlere en iyi hazırlanan partilerden birisi olduklarını ifade etti.
Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk ve Malatya Merkez İlçe Başkanı Ramazan Acar da teşekkür konuşması yaparak, Saadet Partisi'nin yerel seçimlerde ülke genelinde iddialı olduğunun altını çizdiler. 

Adıyaman Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Kırmızı, Adıyaman'da 10 yıl belediye başkanlığı yaptığını ve kente güzel hizmetler verdiğini belirterek, yeniden aday olduğunu ve 29 Mart seçimlerinden sonra kente yeniden hizmet edeceğini belirtti.
Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerci ise, Saadet Partisi'nin kendisini aday olarak gösterdiğini ve bunun kendisi için onur verici olduğunu belirterek, yerel seçimlerde Saadet Partisi'nin çıkış yakalayacağını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2009 Çarşamba 17:43:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?