1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Stratejik plan onaylandı

İL ÖZEL İDARESİ STRATEJİK PLANI KABUL EDİLDİ

Adıyaman İl Özel İdaresi 2010-2014 yılı stratejik planı, İl Genel Meclisinin Kasım ayı 11. toplantısında onaylandı.

İl Genel Meclis Salonu'nda İl Genel Meclisi Başkanı Necmi Baykan başkanlığında yapılan toplantıda Plan ve Bütçe komisyonunun hazırlamış olduğu 2010-2014 yılını kapsayan stratejik planı, yapılan değişikliğin ardından karara bağlandı. Daha önceki toplantıda hazırlanan strateji planı komisyon ve meclis üyeleri tarafından kabul edilmemişti. Strateji planı, komisyonunun raporunun ardından bu gün onaylandı.

Strateji taslak planıyla ilgili çalışmalar üzerinde komisyonun çalışmalar yaptığını söyleyen İl Genel Meclis Üyesi ve Komisyon Başkanı Mehmet Ali Alkuş, bu taslağın geçen hafta yapılan toplantıda da oylanabileceğini fakat oylamaya sunmayıp taslağın meclis tarafından bir takım düzeltmeler yapılmak üzere komisyona gönderildiğini belirtti. Alkuş, İl Özel İdaresi 2010-2014 Stratejik Taslak Planı üzerinde bazı düzeltmelerin yapılarak, çelişkilerin giderildiğini dile getirdi.

Meclis üyelerini taslak planının destekçisi olmaya çağıran İl Genel Meclis üyesi Celal Erkan ise, uzun süredir politikada yer alan bir kişi olarak bu planı ihtiyaç sahipleri için hazırlaya kişinin önünde eğilebileceğini söyledi.

İL ÖZEL İDARESİ STRATEJİK PLANI KABUL EDİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2009 Cuma 12:38:00
Güncelleme :13 Kasım 2009 Cuma 23:15:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?