2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

Süper Gençler'e Uğur'lu ziyaret

Adıyaman Süper Gençler futbol takımından, Gaziantepspor Paf takımına transfer olan Uğur Delibaş, Adıyaman'a gelerek eski takım arkadaşları ile hasret giderdi.

Geçtiğimiz futbol sezonunda Adıyaman Süper Gençler futbol takımında top koşturan ve Gaziantepspor Paf tıkımına transfer olan stoper oyuncusu Uğur Delibaş, eski takım arkadaşları ile bir araya geldi. Arkadaşlarının antrenmanlarına katılan Uğur Delibaş, arkadaşlarının düz koşu antrenmanına katıldı. Adıyaman Süper Gençler takımında çok kaliteli futbolcuların yetişeceğine inandığını belirten Uğur Delibaş, kendisinde hedeflerine bu takım ile ulaştığını sözlerine ekledi.

Adıyaman Süper Genç futbol takımının kanat oyuncusu Abdurrahman Yücetaş, eski takım arkadaşı Uğur ile çok iyi anlaştıklarını zaman zaman kendisi ile görüştüklerini ve hedeflerinin gelecek yıllarda daha büyük takımlarda beraber oynamak olduğunu belirtti.

Adıyaman Süper Gençler takımında çok güzel günler geçirdiğini ve unutulmaz maçlara çıktığını vurgulayan Uğur Delibaş, burada yakaladığım başarıyı yeni kulübümde de sergileyeceğim dedi.

Süper Gençler futbol takımı Yardımcı Antrenörü Emin Alakuş, takım içerisinde top koşturan futbolcuların her birinin birer uğur olduğunu dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 12:32:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?