7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Süs havuzu sezonu açıldı!

SICAKLARDAN BUNALAN ÇOCUKLAR SÜS HAVUZLARINDA SERİNLİYOR

Yaz mevsiminin sıcak havasından bunalan çocuklar, süs havuzlarına girerek serinlemeye çalışıyor.

Hava sıcaklığının 36 dereceyi bulduğu Adıyaman'da çocuklar özellikle hafta sonları serinlemek için kendilerine yakın süs havuzlarını tercih ediyor. Fıskiyeleri elektrikle çalışan süs havuzlarında elektrik çarpma riskine aldırmadan yüzen çocuklar, havuz içinde arkadaşlarıyla şakalaşmayı da ihmal etmiyor. Çevredeki vatandaşların bakışlarına aldırmadan serinlemenin keyfini yaşayan çocuklar, paralarının olmadığını ileri sürerek halka açık havuzlara ya da mesire alanlarına gidemediklerini söyledi.

Havuz içerisinde gönüllerince eğlenen çocuklar zaman zaman çevredeki esnaf ve vatandaşların uyarılarına da maruz kalıyor. Uyarılara aldırış etmeyen çocuklar ile esnaflar arasında ilginç anlar yaşanırken, esnafların havuzdan zorla çıkarttıkları çocuklar ileri de başka bir süs havuzuna girerek eğlencelerine devam ediyor.

SICAKLARDAN BUNALAN ÇOCUKLAR SÜS HAVUZLARINDA SERİNLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2010 Pazartesi 11:36:01
Güncelleme :7 Haziran 2010 Pazartesi 19:26:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
turgay gökay IP: 88.248.12.xxx Tarih : 8.06.2010 10:47:28

belediye bey :) çimlerle saçma sapan kaldırım parkelerle çirkin park demirleriyle alçıdan yapılmış amatör heykellerle uğraşacağına güzel bi havuz yaptırsın çacuklarda böle havuzlarda yüzmek dışında tercihleri olsun.az kaldı geliyorum memlekete banada yer ayırın :)