1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Takdirlik polisler

TOPLUM DESTEKLİ POLİSLERE TAKDİRNAME VERİLDİ

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, güzel ve başarılı işlere imza atan Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nde görevli polisleri takdirname ile ödüllendirdi.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen törene Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, Emniyet Müdür Yardımcısı Erol Etlik, Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Doğan Doğan ile 17 polis memuru katıldı. Vali Ramazan Sodan ve Emniyet Müdürü Mehmet Bilici tarafından polis memurlarına başarı sertifikaları verildi. Toplum Destekli Polislik çalışmalarında 14-18 yaş arası Mahalli Futbol Ligi takımların oluşturulmasında gösterdikleri başarılı çalışmalardan dolayı takdirname aldılar.

Törende konuşan Vali Ramazan Sodan, Toplum Destekli Polislerin çok güzel çalışmalar sergilediğini kaydederek, "Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği çok güzel çalışmalar sergiledi. Ergenlik dönemindeki öğrencilerimiz ve gençlerimiz hayatı tam kavrayamadıkları için yanlış yapabilmekteler. Bazı öğrencilerimiz okullarını bırakarak hayatlarını karartmaktadırlar. Toplum destekli polislerimiz bu esnada devreye girerek, onları yeniden topluma kazandırmakta, meslek edindirmekte ve onları topluma ayak uyduran

vatandaşlar haline gelmeleri için çalışmaktadırlar. Bu güne kadar yapılan çalışmalarda çok güzel neticeler alındı. Tüm polis memurlarını kutluyorum" dedi.

TOPLUM DESTEKLİ POLİSLERE TAKDİRNAME VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 13:34:04
Güncelleme :20 Kasım 2009 Cuma 15:34:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?