1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Taliboğlu Adıyaman'da

Bam Teli programı ile ün kazanan ve şu anda Nasılsınız programı ile kent kent gezen Gazeteci ve Program Yapımcısı Tayfun Talipoğlu, Adıyaman'a geldi.

Hayat hikayelerini yaptığı programlarda ele alan Gazeteci ve Program Yapımcısı Tayfun Talipoğlu, Adıyaman'a gelerek hem program çekti hemde ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Adıyaman'da faaliyet gösteren 1. Amatör Küme'de mücadele eden Yamanspor'u programına alan Tayfun Talipoğlu program sonrasında Adıyaman Gazeteciler Cemiyetine (AGC) ziyarette bulundu.

Ziyaretler kapsamında Adıyaman'ın kendi için ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Tayfun Talipoğlu, Adıyaman'ı her geldiğinde daha gelişmiş gördüğünü belirterek, "Gazeteciliğin ulusal ve yereli olmaz. Gazeteci her yerde gazetecidir. Ben programlarımı genelde yerel basını takip ederek yapıyorum. Bu nedenle başarılı oluyorum. Yerel basının olduğu yerde demokrasi vardır. Adıyaman coğrafyasını aşmış farklı bir yer" dedi.

Öte yandan yerel basına destek noktasında yaptığı programlar nedeniyle AGC yönetimi tarafından Tayfunoğlu'na plaket verildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 09:56:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?