6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Tapu ve Kadastro personeline eğitim

TAPU VE KADASTRO PERSONELİ EĞİTİME ALINDI

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından Tapu Sicil ve Tapu Kadastro Müdürlüğü'nde görevli personele, 'Sürekli Kurumsal Gelişim' projesi kapsamında eğitim verilmeye başlandı.

Esnaf Sanatkarlar ve Kredili Kefalet Kooperatifi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen Sürekli Kurumsal Gelişim eğitimine yaklaşık 30 personel katıldı. Genel Müdürlükten Hayrettin Gültekin ve Şanlıurfa Bölge Müdürlüğü'nden Celal Yılmaz'ın vereceği eğitime Tapu Sicil Müdürü Mustafa Kılıç da katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan eğitimin açılış konuşmasını Tapu Sicil Müdürü Mustafa Kılıç yaptı.

Mustafa Kılıç, iki gün sürecek eğitimin iki aşamalı olduğunu ifade ederek, "Bu proje kurumumuz ve çalışanlarımızın geleceği açısından büyük bir öneme sahiptir. Bu nedenle eğitime katılan arkadaşların eğitimi dikkatli takip etmesi gerekmektedir. Bu proje ile kurum ve çalışanlarımızda pozitif yönde bir değişim meydana getirmek istiyoruz. Küreselleşme, bilgi patlaması, teknolojik gelişmeler, iletişim araçlarının gelişmesi ve vatandaşların devletten beklentilerinin yükselmesi nedeniyle değişmek zorundayız"

dedi.

Açılış konuşmasının ardından eğitimci Gültekin tarafından Sürekli Kurumsal Gelişim eğitimi verilmeye başlandı.

TAPU VE KADASTRO PERSONELİ EĞİTİME ALINDI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2010 Perşembe 14:44:00
Güncelleme :7 Ekim 2010 Perşembe 15:19:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?