6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Taş ESOB başkanlığına aday

AHMET TAŞ, BAŞKAN ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI

Adıyaman Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Taş, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (ESOB) Başkan adaylığını düzenlediği yemekli toplantıda açıkladı.

Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği başkan adaylığı için çalışmalarını sürdüren Şoförler Odası Başkanı Ahmet Taş, adaylığını resmen açıkladı. ESOB'a ikinci kez başkan adayı olan Ahmet Taş'ın yemekli toplantısına il ve ilçelerden oda başkanları katıldı.

Ahmet Taş'ın yemeğine Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Çatan, Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kasap, Besni Şoförler Odası Başkanı Ali Can, Gölbaşı Şoförler Odası Başkanı Mustafa Şahin, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Kaplan, Bakkallar Odası Başkanı Ziya Duranay, Ağaç İşleri Başkanı Ahmet Özgül, İnşaatçılar Odası Başkanı Abuzer Özgül, Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Yaşar Nurettin Tolu ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Mahmut Yücel katıldı.

Yemekte konuşan Ahmet Taş, Şoförler Odası Başkanlığı sürecinde yaptığı hizmetleri anlatarak, oda başkanlığı yaptığı sürede mesai mefhumunu gözetmeden gece gündüz çalıştığını dile getirdi.

Taş, "Birçok esnaf odalarının duyarlı olan esnafının sesine duyarsız kalamadığım için aday oldum. Kısmet olur seçilirsem eğer tapusu Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği'ne ait olmayan binanın tapusunu Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar konfederasyonundan alıp binayı esnafımıza kazandıracağım. Adıyaman'da ki tüm esnaf odalarını bir çatı altında toplayıp esnaf sarayını ilimize kazandıracağım. Bunun yanında cenaze nakil aracı ve ambulans alınacak. Bu güne kadar esnaflara yüksekten bakmak gibi bir lüksüm kesinlikle olmadı. Bu güne kadar yerimi ve konumumu bildim, bundan sonrada öyle olacak" dedi.

Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Çatan'da söz alarak, geçtiğimiz günlerde Esnaf Odaları Başkanı Mustafa Salman'ın Kahta ilçesinde düzenlenen yemekte, kendisinin söylemediği sözlerin medyaya yansıdığını belirterek, "Benim kendi ağzımdan ifade etmediğim konular dile getirilmiş. Ben kimse hakkında ileri geri konuşmadım" şeklinde konuştu.

AHMET TAŞ, BAŞKAN ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2010 Salı 12:06:04
Güncelleme :4 Mayıs 2010 Salı 16:57:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?