1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Taşımalı eğitim toplantıları

Adıyaman'da geçen hafta taşımalı eğitim merkezi idarecileri ile yapılan toplantı sonrasında, son olarak taşımalı eğitim servis şoförleri ile trafik mevzuatı ve diğer mevzuatlar hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Öğretmen evinde gerçekleştirilen toplantıya Taşımalı Eğitim Merkezleri yöneticileri, Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse ve Müdür Yardımcısı Bahri Altun ile Trafik Tescil Şube Amiri Nurettin Şengül katıldı. Toplantı kapsamında Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, taşımalı eğitim merkezleri yöneticilerine okul müdürlerinin servisleri denetleyebilmelerinin faydalı olacağını söyledi.

Öğrenci servislerine paralarını kendilerinin verdiklerini dile getiren Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, çocuklara kötü örnek olan servis şoförlerine karşı tedbir alacaklarını, gerekirse tıraş olup kravat takmalarını sağlayacaklarını sözlerine ekledi. Sözleşme koşullarına uymayan yöneticilerin sözleşmelerinin feshedileceğini açıklayan Alaköse, "Sırada bu işi yapmak isteyen birçok talipli var. Herkes görevini ve yerine getirmek zorunda olduğu sorumluluğunu bilmelidir" dedi.

Toplantı sonrasında Taşımalı Eğitim Servis şoförlerine Trafik Tescil Şube Amiri Nurettin Şengül tarafından trafik mevzuatları hakkında bilgiler verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 17:53:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?