1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

TDH'dan ilk toplantı

TÜRKİYE'DE DEĞİŞİM HAREKETİ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Adıyaman İl Temsilciliği yönetimi ilk istişare toplantısını gerçekleştirdi.

Adıyaman'da TDH'nin İl Temsilciliği görevini yüklenen Hacı Mehmet Karataş başkanlığında ilk toplantı gerçekleşti. TDH'nin yönetim kurulu üyeleri siyasette neler yapılabileceği konusunda birbirleriyle istişare etti. Hacı Mehmet Karataş ilk toplantı olması nedeniyle TDH'nin çıkış nedeni ve amacını açıkladı.

Türkiye'de vatandaşın yeni bir siyasi hareketin özlemini duyduğunu belirten Hacı Mehmet Karataş, "Şuanda mevcut siyasi partilere halkımız itibar etmiyor. Hükümetin yorgun düştüğü, muhalefetin ise istenilen ümidi vermediğinden dolayı halk bir arayıştaydı. Vatandaş hükümet ve muhalefetten umduğunu bulamamıştır. Bu arayış içersinde olan ülkeyi iyi bilen, kendi vizyonu ile ülkeye faydalı olabilecek bir yeni lidere ihtiyaç olduğu için Mustafa Sarıgül'ün öncülüğünde bu harekete büyük bir teveccüh var. Bizlerde

bu harekete inandık. Vatandaş hükümet ile muhalefet arasındaki kavgalardan bıktı. Bunun için değişim istedi. Sarıgül Camide, Cemevinde, çarşıda, maçta konuşulan bir liderdir. Halkın gösterdiği teveccüh neticesinde bizde bu davaya inandık ve bunu da başaracağına inanıyoruz" dedi.

TDH'de siyasete önemli katkıları olan kişilerin olduğunu kaydeden Karataş, TDH'nin bayanlara ise ayrı bir önem verdiğini sözlerine ekledi.

TÜRKİYE'DE DEĞİŞİM HAREKETİ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
TÜRKİYE'DE DEĞİŞİM HAREKETİ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 15:53:05
Güncelleme :13 Kasım 2009 Cuma 01:19:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?