1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

TEB'den KOBİ'lere eğitim

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Adıyaman'da Küçük ve Orta Boy İşletmelerle (KOBİ) buluşacak. KOBİ'lerle biraya gelecek olan TEB yöneticileri 'TEB KOBİ Akademi-Kurumsal Gelişim Eğitimi' verecek.

Grand İsias Otel’de 12 Mayıs Salı günü KOBİ'lerle buluşacak olan TEB yöneticileri, programda verilecek eğitimlerin amacını 'Krizin Ötesini Hedeflemek' ve 'Gelecekte Var Olmak' şeklinde açıkladılar. TEB KOBİ Danışmanı Prof. Dr. Tamer Müftüoğlu, KOBİ Bankacılığı Ürün Geliştirme Yöneticisi Simla Ünal, TEB Adıyaman Şube Müdürü Celal Altuntaş ve TEB KOBİ Portföy Hayreddin Kerem Gül yapılacak programla ilgili bilgiler vermek ve KOBİ'leri bilinçlendirmek amacıyla basın mensupları ile biraraya geldiler.

KOBİ'lerin Türkiye ekonomisindeki ağırlığının giderek attığını söyleyen KOBİ Danışmanı Prof. Dr. Tamer Müftüoğlu, Adıyamanlı KOBİ'leri Salı günü yapılacak olan programa davet etti.

KOBİ'leri güçlendirmek adına çalışmalar yaptıklarını dile getiren Müftüoğlu, bu kapsamında verilen eğitimlerin önemli olduğunu ve kendini geliştirmek isteyen KOBİ'lerin bu eğitimlerden en iyi şekilde yararlanmaları gerektiğine dikkat çekti.

iha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 14:38:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?