1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Tedavi yollukları ödeniyor

Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şubesi Başkanı Gaffari İzci, Adıyaman'ın bazı ilçelerinde tedavi yolluk ücretlerinin ödenmeye başlandığını bildirdi.

2007 yılından beri ödenmeyen tedavi yollukları konusunda çalışmalar yaptıklarını ifade eden İzci, yapılan girişimler sonucu Gölbaşı, Besni ve Tut ilçelerinde tedavi yolluklarının ödenmeye başlandığını açıkladı.

Merkez ilçede işlem hatalarının giderilmesinden sonra ödemelerin yapılacağını kaydeden İzci," Kahta ilçesinde tedavi yollukları kaleminden gönderilen paralar görev yolluğu kaleminde harcandığı için ödenememiştir. Ancak en kısa zamanda ödenmeye başlanacaktır" dedi.

Eğitim alanında çalışanların haklarını savunmak ve yaşadıkları mağduriyetleri gidermek adına bu gibi gelişimlerin sevindirici olduğunu vurgulayan İzci, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada sendika üyelerinin haklarını savunacaklarını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 21:17:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yankı IP: 88.225.133.xxx Tarih : 21.07.2009 16:13:29

İŞTE SİZE GERÇEK Bu haber 27 Mart 2009 da yayınlandı. Bugün 21 Temmuz 2009  neredeyse tam üzerinden 4 ay daha geçti. Yolluk falan yok, ödeme yok, ne tedavi yolluğu, ne geçici görev yolluğu. Bu hükümet daha berbat  çıktı. Ülkeyi sattı bitirdi olmadı, yetmedi, şimdi de yeni tedbir paketleriyle daha bu aç memurun, emeklinin cebinden ne kadar fazla para çalabilirim diye düşünüyor. Ne yapacak yandaşları doyurmak için. Ödensin artık şu alacaklarımız. Duymuyur mu bu sağır sultanlar?