7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Tefeciler ihbarla yakalandı

TEFECİLER, İHBAR NETİCESİNDE YAKAYI ELE VERDİ

Mersin'de tefecilik yaptıkları iddia edilen şahıslar alacaklarını tahsis etmek üzere geldikleri Adıyaman'da ihbar neticesinde yakayı ele verdi.

Edinilen bilgiye göre, H.A isimli şahıs, Mersin'de tanımış olduğu ve tefecilik yaptığı ileri sürülen İ.A. isimli şahıstan 5 bin TL borç para aldı. Borcunun taksitlerini ödeyemeyen H.A.'yı tehdit eden İ.A., borcunu tahsis etmek üzere Adıyaman'a geleceğini H.A.'ya söyledi. Bunun üzerine durumu polis merkezine giderek izah eden H.A., İ.A ve arkadaşlarının 33 ASZ 19 plakalı otomobil ile Adıyaman'a geleceğini söyledi.

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri söz konusu aracı polisevine yakın bir yerde durdurdu. Emniyet Müdürlüğü otoparkına çekilen araç içerisinde yapılan aramada 1 adet CZ marka, 1 adet Glock marka tabanca ile 14 merminin yanı sıra, çok sayıda çek, senet, banka dekontu, not kağıtları ve ajanda ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak İ.A. ile birlikte yakalanan M.A, Ş.A, ve M.Ş isimli şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

TEFECİLER, İHBAR NETİCESİNDE YAKAYI ELE VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2010 Pazar 15:38:05
Güncelleme :2 Mayıs 2010 Pazar 15:51:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?