6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Tefecilerin eline düştü intihara kalkıştı

TEFECİLERİN ELİNE DÜŞEN İŞLETME SAHİBİ İNTİHARA KALKIŞTI

Adıyaman'da bir market sahibi, tefecilerden aldığı borcu ödeyemeyince boğazına dayadığı bıçakla intihara teşebbüs etti.

İddiaya göre, daha önceden market sahibi olan Sait İ., girdiği ekonomik sıkıntıdan kurtulmak için tefecilerden para aldı. Tefecilerden aldığı 13 bin TL için 70 bin TL ödeyen şahıstan tefeciler para istemeye devam edince şahıs bunalıma girdi. Marketini satmasına rağmen borçtan kurtulamayan ve evine haciz gelen şahıs daha fazla dayanamayarak intihara kalkıştı. 3 çocuk babası Sait İ., kendisini Malazgirt Mahallesi Şeker Sokak'taki evinin içerisine kilitleyerek bıçağı boğazına dayadı. Yakınlarının şahsı ikna

çabaları fayda vermeyince polis ve sağlık ekiplerine bilgi verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri şahsı ikna etmek için uzun süre uğraş verirken, Sait İ.'nin yakınları sinir krizleri geçirdi. Sait İ.'nin bulunduğu odanın korkuluklarını kırarak içeri giren polis ekipleri, elindeki bıçağı aldıkları şahsı etkisiz hale getirdi. Sağlık ekipleri tarafından sakinleştirici iğne yapılmasının ardından şahıs ambulansa bindirilerek hastaneye götürüldü.

Şahsın babası Yusuf İ, oğlunun bu hale gelmesine tefecilerin neden olduğunu iddia ederken, oğlunun aldığı parayı fazlasıyla verdiğini fakat tefecilerin oğlunun peşini bırakmadığını savundu. Şahsın kız kardeşi Filiz B ise, ağabeyinin her şeyini tefecilerin ellerinden aldığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

TEFECİLERİN ELİNE DÜŞEN İŞLETME SAHİBİ İNTİHARA KALKIŞTI
TEFECİLERİN ELİNE DÜŞEN İŞLETME SAHİBİ İNTİHARA KALKIŞTI
TEFECİLERİN ELİNE DÜŞEN İŞLETME SAHİBİ İNTİHARA KALKIŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2010 Pazartesi 22:02:05
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 17:41:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?