6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Tek kişiye 'özel' seminer

Adıyaman Ticaret Sanayi Odası (ATSO) tarafından Milli Prodüktivite Merkezi (MPM) uzmanlarınca sanayici ve üretici kuruluşlara yönelik verilen eğitim seminerine tek bir kişi katıldı. 

ATSO toplantı salonunda yapılacak olan eğitim semineri için görevlendirilen MPM Uzmanı Gülnur Sönmez, sanayicilerden temsilci katılmayınca, 'üretim planlama ve kontrol' seminerini bir kişiye verdi. Eğitim seminerine sanayi kuruluşlarının temsilcilerinin katılmamasına şaşıran Gülnur Sönmez, tek katılımcıya üretim ve planlamayı anlattı. 

MPM uzmanı Gülnur Sönmez, 'Üretim Planlama ve Kontrol' gibi önemli bir konusu olan seminere kimsenin katılmamasının üzücü olduğunu vurgulayarak, "Bu tür seminerler başka illerde 300 YTL'ye verilirken MPM ücretsiz olarak sanayici ve üreticilerimize bu imkanı sunuyor fakat seminere hiç kimse katılmıyor. Türkiye'nin birçok ilinde yoğun katılımlarla verdiğimiz seminere maalesef Adıyaman'da sadece bir kişi katıldı. Bu sanayici ve üreticiler adına çok üzücü bir durumdur. Oysa bizler üreticililerimizin ürünlerini müşterilerine kısa zamanda yetiştirmeleri için üretim planlanması konusunda destek veriyoruz. Üreticilerimiz bu seminere katılmayarak müşterilerine daha kaliteli bir hizmet verme tekniklerini kaybettiler" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2007 Perşembe 17:36:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
DORU DORUKAN IP: 88.232.209.xxx Tarih : 25.05.2007 12:24:01
SAYIN GÜLNUR SÖNMEZ,ATSO BAŞKANI ZAFER ERSOY CHP İLE ADAYLIĞI İÇİN UĞRAŞIRKEN SİZİ UNUTMUŞ OLMALI. İŞTE BAKINKİ HER ZAMAN SAHİPSİZLİĞİNDEN ŞİKAYET EDEN ADIYAMAN, BUGÜN BİLE EV SAHİBLERİNİN SAHİPSİZLİĞİNİ KONUŞUYOR. SAYIN ERSOY, ŞEHRİMİZE BİRİLERİNİ DAVET EDİYORSUNUZ VE KONUYU KİMSEYE HABER VERMİYORSUNUZ ! BUNE PERHİZ BUNE TURŞU ' KONUMUNUZU VE KONUĞUNUZU NASIL UNUTTUĞUNUZU ANLAYABİLMİŞ DEĞİLİM. BEN ŞAHSEN BİR ADIYAMANLI OLARAK SAYIN UZMANIMIZ GÜLNUR SÖNMEZ'DEN ÖZÜR DİLER, SORUMLULARIN SORUMLULUKLARINI BİLMELERİ İÇİN BUNDAN SONRAKİ ADIYAMANI TEMSİL EDECEK ESNAF KURULUŞLARI VE SANAYİ KURUŞLARININ BAŞKANLARINI SEÇERKEN DAHA DUYARLI DAVRANMALARI GEREKTİĞİNİ HATIRLATIR, BU MEMLEKETİ DAHA KARANLIK GÜNLERE VE ÇIKMAZ OLAN SOKAKTAN DAHADA ÇIKMAZA SÜRÜKLEYENLERİ HAK'KA HAVALE EDİYORUM. YAZIK BU MEMLEKETİN İNSANLARINA YAZIK