6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Tekel araçları satışa çıkarıldı

TEKEL'E AİT ARAÇLAR İHALEYE ÇIKTI

Adıyaman Tekel İşletme Müdürlüğü'nde ki araçlar açık arttırma usulüyle ihaleye çıkarıldı. İhaleye katılmak isteyen vatandaşlar sabahın erken saatlerinde Tekel İşletme Müdürlüğü'ne geldi.

Ülke genelinde kapatılacak olan Tekel İşletme Müdürlükleri içerisinde bulunan Adıyaman Tekel İşletme Müdürlüğü'ne ait araçların ihale ile satışı yapılıyor. Tekel'e ait 11 adet kamyon, 8 adet portif, 7 adet otomobil, 4 adet minibüs, 2 adet kamyonet, 2 adet traktör, 1 adet ambulans, 1 adet vidanjör ve 1 adet arazözün satışı yapılırken, satışı yapılmak üzere Hatay, Malatya ve Kahramanmaraş Tekel İşletme Müdürlüklerinden de araçlar Adıyaman'a geldi. Hatay'dan 18, Adıyaman'a bağlı bulunan Malatya Tekel İşletme Müdürlüğünden 6, Kahramanmaraş Tekel İşletme Müdürlüğünden ise 1 araç satılmak üzere Adıyaman'a getirildi. 3 gün sürecek olan ihalenin ilk gününde 15, ikinci gününde 15, üçüncü gününde ise 7 aracın satışı yapılacak.

Türkiye genelinde bulunan 57 Tekel İşletme Müdürlüğü'nden 55'inin kapatılmasına kesin gözüyle bakılırken, İzmir ve Diyarbakır İşletme Müdürlükleri faaliyetlerine devam edecek. Adıyaman'da alıcı bulamayan 10 ile 34 yaş arasında değişen Tekel'e ait araçların da Diyarbakır Tekel İşletme Müdürlüğü'ne gönderileceği öğrenildi.

TEKEL'E AİT ARAÇLAR İHALEYE ÇIKTI
TEKEL'E AİT ARAÇLAR İHALEYE ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2010 Pazartesi 14:08:03
Güncelleme :12 Nisan 2010 Pazartesi 14:25:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?