1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Toç Bir-Sen 8. yılını kutluyor

Tarım Orman ve Çevre Çalışanları Birliği Sendikası (Toç Bir-Sen) Adıyaman Şubesi, sendikalarının kuruluşunun 8. yılını yaptıkları basın açıklamasıyla kutladılar.

Toç Bir-Sen Adıyaman İl Temsilcisi Faysal Ünsal tarafından sendika binasında yapılan basın açıklamasına Memur-Sen Adıyaman Temsilcisi Gaffari İzci, sendika üyeleri katıldı. Toç Bir-Sen Adıyaman İl Temsilcisi Faysal Ünsal çok mutlu bir gün yaşadıklarını belirterek, önce insan ve hizmet ilkesiyle çalışan, değeri, emeği, demokrasiyi, hakkı, adaleti önemseyerek yola çıkan sendika olduklarını vurguladı.

Ünsal, "Bugün Toç Bir-Sen, Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı yetkili bir sendika olarak 8'inci yaş gününü kutlamaktadır. Bu 8 yıllık süre elbette bir sivil toplum kuruluşu için çok kısa olmasına karşın hepimiz çok iyi biliyoruz ki, ne kadar yaşadığınızdan daha önemlisi, daha muteber olanı nasıl yaşadığınızdır. İşte bizler 8 yıllık Toç Bir-Sen olarak duruşumuzu hiç bozmadan, hedefimizi değiştirmeden, sağa sola sapmadan, kırılmadan, bükülmeden, eğilmeden geçiren bir sendikayız. Yine aynı zihniyet ve kararlılıkla hep birlikte güçlü biçimde yürümeye devam edeceğiz" dedi.

Toç Bir-Sen'in yetkili sendika olduğuna dikkat çeken Ünsal, "Adıyaman'da sendika olarak Tarım İl Müdürlüğü'nde 162, Orman İşletme Müdürlüğü'nde 55, Çevre ve Orman İl Müdürlüğü'nde 16 olmak üzere toplam 233 üye ile birinci sendikayız. Adıyaman'da iş kolumuzdaki diğer 4 sendikanın üye sayısı 59'dur. Adıyaman'da diğer sendikalara 4 kat fark atmış bulunmaktayız. Yetkili sendika olarak yetkinin hakkını mutlaka vereceğiz" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2009 Cumartesi 14:48:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?