6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

TOÇEV okul onardı

Tuvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) tarafından başlatılan 'Yaşasın okulumuz' kampanyası kapsamında Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bir okul onarıldı. Bildiyan Köyü'ndeki Şehit Bahri Şahin İlköğretim Okulu onarımın ardından düzenlenen törenle eğitim-öğretime merhaba dedi.


Törende bir konuşma yapan Adıyaman Valisi Halil Işık, aydınlık geleceklere daha çok özen verilmesi gerektiğinin altını çizerek, "Türkiye'nin en büyük serveti insandır. Çocuklarımızın daha iyi yetişmesi, kaliteli eğitim görebilmeleri için herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor. Başta TOÇEV olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.


Proje Koordinatörü İrep Çakır ise, Türkiye'nin daha aydınlık geleceği için sürdürülen kampanya çerçevesinde, okulların tadilatının yapılarak daha elverişli eğitime kazandırıldığını ifade etti.


Yapılan konuşmaların ardından, Adıyaman Valisi Halil Işık, eğitime katkılarından dolayı proje koordinatörü İrep Çakır ve işadamı Mehmet Selim Keresteci'ye teşekkür plaketi verdi. Açılış töreninin ardından okulun öğrencilerine önlük ve ayakkabı dağıtıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 15:00:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?