7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

TOGEM 250 çocuğu sevindirdi

TOGEM ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) tarafından Miraç Kandili nedeniyle düzenlenen ilahi konserinde, 250 çocuğa giyim yardımı yapıldı.

Adıyaman Demokrasi Parkı içersinde bulunan çadırda düzenlenen ilahi konserinde davetliler unutulmaz bir gece yaşadı. Düzenlenen ilahi konseri Hafız Hüseyin Kılıç tarafından Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Gecede Mahmut Durgun, Recep Aslan, Murat Yavuz ve Abdullah Dicle gibi ilahi sanatçıları birbirinden güzel ilahileri seslendirirken, semazen grubu tarafından sema gösterisi sunuldu. Davetliler ilahilere eşlik etti. Çadırda düzenlenen ilahi konserine vatandaşların ilgisi çok fazla olmasından dolayı çadıra sığmayan vatandaşlar ilahileri dışarıda dinledi.

Adıyaman Belediyesi Başkan Yardımcısı Hacı Yusuf Bilgin, İl müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, AK Parti İl Başkanı Yaşar Güleş, AK Merkez İlçe Başkanı Zeynal Özbilgin Adıyaman Belediye Meclis Üyesi Mahmut Şahin ve vatandaşlar katıldı.

Adıyaman Belediyesi Başkan Yardımcısı Hacı Yusuf Bilgin, Miraç Kandili öncesinde düzenlenen bu gecenin tüm İslam alemine hayırlı olmasını dileklerinde bulunarak, "Bu gece TOGEM tarafından dostluk ve kardeşlik adı altında bir arada bulunuyoruz. TOGEM tarafından bu gece 250 ihtiyaç sahibi kardeşimize elbise yardımı yapılacak" dedi.

Daha sonra maddi durumu iyi olmayan 250 çocuğa giyim yardımında bulunuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2010 Perşembe 13:22:03
Güncelleme :8 Temmuz 2010 Perşembe 15:55:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?