1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

TOKİ konutlarının eksikleri giderilecek

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Uygulama Daire Başkanlığından gelen heyet, Besni ilçesine yapılan 2. Etap konutlarda incelemelerde bulundu.

Yapılan konutları incelemeye gelen heyet, inceleme sonucu konutlardaki eksikliklerin giderilmesiyle ilgili müteahhit firmaya Nisan ayı sonuna kadar süre verdi. Besni Belediyesi'nin, 2. Etap TOKİ konutlarındaki eksikliklerin tespit edilerek giderilmesi ile ilgili TOKİ genel Müdürlüğü'ne yaptığı başvuru sonucu, TOKİ Uygulama Daire Başkanlığı Anadolu Şube Müdürü Ömer Faruk Karabayır ve beraberindeki 3 kişilik teknik heyet, Besni'ye geldi. Heyet, Belediye Başkanı İbrahim Öztürk'ü makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Daha sonra Başkan Öztürk'le birlikte 2. Etap TOKİ konutlarına geçen heyet, burada müteahhit firma yetkilisiyle birlikte konutlarda incelemeler yaptı.

TOKİ Uygulama Daire Başkanlığı Anadolu Şube Müdürü Ömer Faruk Karabayır incelemeler sonunda yaptığı açıklamada, konutlardaki eksikliklerin bitirilmesi için müteahhit firmaya bu ay sonuna kadar süre verdikleri belirtti. Karabayır, "Bu süre içerisinde eksikliklerin giderilmemesi durumunda söz konusu tamirat masraflarının müteahhit firmadan kesilecek" dedi.

Belediye Başkanı İbrahim Öztürk de vatandaşların mağduriyetlerini gidermek için gayret gösterdiklerini belirterek, binalarda çok ciddi aksaklıklar yaşandığını dile getirdi.

.
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2008 Çarşamba 11:36:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?