7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

TPAO bölge müdürü göreve başladı

TPAO ADIYAMAN BÖLGE MÜDÜRÜ VE YARDIMCISI GÖREVE BAŞLADI

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adıyaman Bölge Müdürlüğü görevine atanan Halil Murat Demir ile Bölge Müdür Yardımcılığına atanan Bedih Gümüş, yeni görevlerinin başına geçti.

TPAO Trakya Bölge Müdür Yardımcısı iken Adıyaman Bölge Müdürlüğüne atanan Halil Murat Demir ile Batman Bölge Müdürlüğünde Jeoloji Müdürü iken Adıyaman Bölge Müdür Yardımcılığına atanan Bedih Gümüş, yeni görev yerinde hizmet başladı. Basın mensuplarıyla bir araya gelen TPAO Bölge Müdürü Demir ile Yardımcısı Gümüş, basın mensuplarının anlatımlarıyla Adıyaman'ı tanımaya çalıştı.

Daha sonra TPAO'nun çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren TPAO Bölge Müdürü Demir, Adıyaman'da en iyi şekilde hizmet vermek adına çalışacağını belirtti. Doğalgaz ve Petrol üretimi konularına da değinen Demir; "1996 yılında üretim mühendisi olarak göreve başladım. 4 yıldır da Trakya Bölge Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekteyim. Dün itibariyle görevimize başladık. 2002 yılında Adıyaman'daki bölge sahalarını birkaç kez görmüştüm. TPAO'nın 2023 yılında ki hedefleriyle Türkiye dışa bağımlılıktan kurtulacak.

Hedefimizde Türkiye'nin petrol ve doğalgaz ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz. Ben doğalgaz üretim bölgesinde çalışıyordum fakat orada da bir iki tane petrol kulesi vardı. Petrol üretimi hakkında da bilgi sahibiyim. Petrol çıkarmak, doğalgaza göre biraz daha zahmetli" diye konuştu.

Demir ayrıca, Türkiye'nin 2009 yılında 35 milyar metre küp civarında doğalgaz tüketimi yaptığını kaydetti.

Adıyaman Bölge Müdür Yardımcısı iken TPAO Trakya Bölge Müdürlüğüne atanan Murat Halil Hacıoğlu ise, Adıyaman Bölge Müdürlüğüne atanan Demir'e başarılar diledi.

TPAO ADIYAMAN BÖLGE MÜDÜRÜ VE YARDIMCISI GÖREVE BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 11:17:00
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 23:32:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?