6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

TPAO Genel Müdürü Adıyaman'da

TPAO GENEL MÜDÜRÜ UYSAL ADIYAMAN'DA

Adıyaman TPAO Bölge Müdürlüğü'nün çalışmalarını yerinde görmek ve bazı incelemelerde bulunmak üzere Adıyaman'a gelen TPAO Genel Müdürü Mehmet Uysal, Vali Ramazan Sodan'ı makamında ziyaret etti.

Beraberinde Genel Müdürü Yardımcıları Ahmet Altıparmak ve Besim Şişman ve Adıyaman Bölge Müdürü Halil Murat Demir ile birlikte Vali Ramazan Sodan'ı makamında ziyaret eden TPAO Genel Müdürü Mehmet Uysal, Adıyaman'ın önemine işaret etti.

Son yıllarda Adıyaman'da çok ciddi anlamda keşifler yaptıklarını belirten Mehmet Uysal, "Özellikle Şambayat sahasının son 10 yılda Türkiye'de keşfedilen en büyük ve en verimli bir saha olduğunu düşünüyoruz. Bu sahanın gelişmesi ve diğer çalışmaları yerinde izlemek için Genel Müdür Yardımcıları arkadaşlarımızla birlikte Adıyaman'a geldik. TPAO Adıyaman'da ki üretimini katlayarak artırmayı hedefliyor. Böylece Adıyaman'ın ülke ekonomisine katkısı çok daha yüksek boyutlara ulaşacaktır. Adıyaman'da sondaj

sayımızı artırmayı düşünüyoruz. Bütün gayretimiz ve çabamız buna yöneliktir. Burada yaptığımız inceleme ve çalışmaları Ankara'da tekrar gözden geçirerek, değerlendirmelerde bulunacağız" dedi.

TPAO olarak Adıyaman'da kalıcı işler yapmayı hedeflediklerini ve bu doğrultuda mesai harcadıklarını belirten TPAO Genel Müdürü Mehmet Uysal, TPAO olarak Adıyaman'da 500 kişilik bir kız öğrenci yurdu yapılması için girişimlerde bulunacaklarını ve bu konuya ilişkin çalışmaları da başlatacaklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Ramazan Sodan, TPAO'nun Adıyaman'a kız öğrenci yurdu yapılmasına ilişkin girişimlerini ve bu konudaki çalışmalarına valilik olarak her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

TPAO GENEL MÜDÜRÜ UYSAL ADIYAMAN'DA
İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2010 Pazartesi 15:14:00
Güncelleme :26 Nisan 2010 Pazartesi 15:22:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?