1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

TPAO Turnuvasını Jandarma kazandı

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO) 54. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen futbol turnuvasında Jandarma şampiyon oldu. 

TPAO'nun 54. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen futbol turnuvasında beş takım mücadele etti. Turnuvalarda TPAO ile Jandarma finale kaldı. Final maçını Adıyaman Valisi Ramazan Sodan,Jandarma Alay Komutanı Albay Ali Osman Salık, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, TPAO Bölge Müdürü Besim Şişman, Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse ve TFFHGD Adıyaman Şube Başkanı Akif Beyaz izledi. Final maçında karşılaşan TPAO ile Jandarma kıyasıya mücadele etti. 

Jandarma, TPAO'yu 5-2 yenerek şampiyon oldu. Turnuvaya, Jandarma, TPAO, Emniyet, Basın ve şöhretler karması katıldı. Turnuvaya katılan ve dereceye giren takımlara plaket ve kupaları verildi. Turnuvada Jandarma birinci, TPAO ikinci olurken, şöhretler katması üçüncü oldu. Basın spor ise en centilmen takım seçildi. 

Ödül töreninde konuşan TPAO Bölge Müdürü Besim Şişman, TPAO'nun kuruluşu nedeniyle düzenlenen turnuvaya katılan takımlara teşekkür ederek, turnuvanın centilmenlik içerisinde geçtiğini kaydetti. Şişman, gelecek yıl geniş katılımlı bir turnuva düzenleneceğini bildirdi. 

Törende ayrıca, düzenlenen resim, şiir, masa tenisi yarışmalarında dereceye girenlere plaket ve ödül verildi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2008 Pazar 17:46:34
Güncelleme :28 Aralık 2008 Pazar 17:53:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?