6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Trafik kazalarına kasisli önlem

TRAFİK KAZALARINA KASİSLİ ÖNLEM

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Amirliği ekipleri tarafından 2. Çevre Yolu'nda trafik kazalarının yaşanmaması için kasisli önlem alındı.

Kayalık Mahallesi sınırlarında bulunan Sevgi Anaokulu önüne hız kesici kasisler monte eden ekipler, olası trafik kazalarını önlemek amacıyla çalışmaları sürdürdüklerini ve kasisin yanı sıra okul önüne yaya geçidi çizgileri de çizildiklerini söyledi.

Üzerlerine düşen görevi eksiksiz olarak yerine getirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, kent yaşamının kolaylaştırılması amacıyla insan odaklı hizmetlere imza attıklarını dile getirerek şunları söyledi:

"Göreve geldiğimiz ilk günden buyana imkanlarımız nispetinde vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Şehrimize kazandırmış olduğumuz 2. Çevre Yolu'nda trafik kazaların yaşanmaması amacıyla tehlike arz eden bölgelerde her türlü önlemi alıyoruz. Sevgi Anaokulu önü de söz konusu bölgeler arasında olduğu için ekiplerimizi buraya yönlendirerek, güzergaha hem kasis yerleştirdik hem de yaya geçidi için çizgi çizdik. Bu vesile ile araçların hızı kontrollü olacağı için kazalar yaşanmayacaktır inşallah. Bu yöndeki

çalışmalarımız aralıksız devam edecektir."

TRAFİK KAZALARINA KASİSLİ ÖNLEM
İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2010 Cumartesi 16:34:03
Güncelleme :25 Eylül 2010 Cumartesi 18:01:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?