7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Transfer harekatı!

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubunda mücadele eden Adıyamanspor, üç yeni futbolcuyla el sıkıştı.

Adıyamanspor sosyal tesislerinde gerçekleşen imza töreniyle futbolcular mukavele imzaladı. Adıyamanspor'la anlaşan ve Antalya'da ki iki haftalık kampta takımı çalıştıran Teknik Direktör Mehmet Ali Çınar'da, futbolcularla birlikte mukavele imzaladı.

Adıyamanspor Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, Genel Menajer Özcan Bozdoğan'ın katıldığı imza töreninde daha önceden Adıyamaspor'un alt yapısında bulunan Eyüp Karakaş ve Mahmut Yıldırım ile Erzurumspor'dan Muhammet Emin Bakan imza attı.

Adıyamanspor Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, iki haftalık kampın çok faydalı geçtiğini ve yeniden bir takım oluşturulduğunu kaydederek, "Adıyamanspor'da Adıyamanlı futbolcu özlemini çeken taraftarımızın da istediği Adıyamanlı iki futbolcumuzla anlaşma imzaladık. Bunun yanında Erzurumspor'dan transfer ettiğimiz bir futbolcumuzla da anlaştık. Bunların yanında en önemlisi ise Mehmet Ali Çınar hocamızla anlaştık. Kampta takımı çalıştıran hocamız kamp süresince yeni bir takım oluşturdu. Koşan, baskı yapan bir

takım ile taraftarımızın karşısına çıkacağız" dedi.

Teknik Direktör Mehmet Ali Çınar ise, tüm camianın el birliği ile başarılara imza atacaklarını belirterek, Adıyamanspor'da bulunmaktan mutlu olduğunu ifade etti.

TFF 2. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 17:10:03
Güncelleme :18 Ocak 2010 Pazartesi 18:51:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?