6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

TSK Güçlendirme Vakfı toplandı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Güçlendirme Vakfı Mersin Bölge Temsilcisi Emekli Kıdemli Albay Hikmet Altındağ, Adıyaman'ın Besni ilçesinde, ilçeye yeni kurulan TSK Yardım Kurulu hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı.

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen bilgilendirme toplantısına, Besni TSK Güçlendirme Vakfı Onursal Başkanı ve İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin, TSK Güçlendirme Vakfı Mersin Bölge Temsilcisi Emekli Kıdemli Albay Hikmet Altındağ ve kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Emekli Kıdemli Albay Hikmet Altındağ, TSK Güçlendirme Vakfının sürekli kendini güncellediğini dile getirerek, "Vakfımızın çalışmaları ile TSK'nın lojistik yapısını daha kuvvetli konuma getireceğiz. İleriki dönemlerde Aselsan aracılığıyla patenti bize ait olan uçaklar yapacağız. Bugün buradaki toplantıda vakfın yapısı hakkında ilçedeki yardım kuruluna bilgi vermek için toplandık.TSK'nin daha güçlü konuma gelmesi için neler yapılması gerekiyorsa hep birlikte elbirliği ile bunu gerçekleştireceğiz.Yapılacak yardımlarla TSK'yı daha da güçlendireceğiz" dedi

İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2007 Çarşamba 11:19:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?