1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

TÜMŞAD terörü kınadı

Türkiye Harp Malulleri Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği (TÜMŞAD) Adıyaman Şube Başkanı Süleyman Bayır, 15 askerin şehit olduğu saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada terörü kınadı. 

TÜMŞAD Adıyaman Şube Başkanı Süleyman Bayır, yaptığı açıklamada terörün din, dil, ırk ayrımı yapmadan birçok yuvayı yıktığını vurguladı. Kendisi de şehit babası olan TÜMŞAD Adıyaman Şube Başkanı Süleyman Bayır, şehitlerin sadece şehit ailelerini değil tüm Türkiye'yi hüzne boğduğunu belirterek, "Terör örgütü tarafından Aktütün Karakolu'na yapılan baskın sonrası 15 askerimizin şehit olması, terörün çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir. Teröristlerin hedeflerine ulaşamayacakları ve şehitlerin kanının yerde kalmayacağına inancımız tamdır. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) terör örgütüne gereken dersi verecektir" dedi. 

Terörün dini, dili, ırkı ve mezhebi olmayacağına vurgu yapan Bayır, "Şehit olan askerler arasında Türk ve Kürt kökenli askerler var. Terör Türk ya da Kürt ayrımı yapmadan insanlarımıza vahşice kıyıyor. Bu saldırıyı yapanları lanetliyor, şehit alilerine ve TSK başta olmak üzere tüm Türkiye'ye başsağlığı diliyorum" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2008 Pazar 14:16:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?