2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

TÜMŞAD'a gençlerden ziyaret

Türkiye Harp Malulleri Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği'ni (TÜMŞAD) gençlik merkezine üye gençler tarafından anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.

TÜMŞAD Başkanı Süleyman Bayır tarafından karşılanan gençler, birlik beraberlik mesajı verirken, Cumhuriyet'in 85. kuruluş yıldönümü münasebetiyle bu ziyareti gerçekleştirdiklerini dile getirdi. TÜMŞAD Başkanı Süleyman Bayır, ziyaretten duyduğu memnuniyetin altını çizdi. Gençlik merkezi üyeleri Cumhuriyet'in kuruluşunun 85. yıl dönümünün yaşandığı bu günlerde ülkemizde tatsız olayların meydana geldiğini kaydederek, birlik ve beraberlik mesajı verip, şehit ve gazilerin bu ülke için önemli olduğunu kaydettiler.

TÜMŞAD Başkanı Süleyman Bayır, gençlerin kendi derneklerine gösterdikleri ilgi ve alakadan çok etkilendiğini belirterek, "Cumhuriyet'in kurucusu Ulu Önder Atatürk, bu ülkenin üzerine bir güneş doğmuştur. Cumhuriyet ile birlikte yeni ufuklar ortaya çıkmıştır. Bizde Atatürk'ün izinde Cumhuriyet'i yaşatmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu vatan toprağının bir karışını bile düşmanlara vermemek için şehitlerimiz canlarını vermiştir. Gazilerimiz seve seve bu vatan için canlarını vermeye hazırdır"

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2008 Çarşamba 18:07:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
süleyman bayır IP: 88.229.111.xxx Tarih : 25.12.2008 22:45:02

gençlik merkezi üyelerine çok teşekür ediyorum bizleri unutmadıkları için bizim acılarımızı kendi kalblerinde yaşadıklarını beyan eden Adıyaman gençlik merkez i üyelerine tekrar teşekür ediyorum