6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Tuncer'den Büyükaslan'a ziyaret

MAHMUT TUNCER'DEN BAŞKAN BÜYÜKASLAN'A ZİYARET

Adıyaman'a gelen ünlü ses sanatçısı Mahmut Tuncer, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası final maçını seyretmek için İstanbul'dan Şanlıurfa'ya gittiğini, oradan da Adıyaman'a gelerek Başkan Büyükaslan'a nezaket ziyaretinde bulunduğunu ifade eden ses sanatçısı Mahmut Tuncer, "Başkan Büyükaslan ile dostluğumuz uzun yıllara dayanmaktadır. Kendisini çok seviyorum. Kapısının ve gönlünün her zaman halka açık olduğunu biliyorum. Beni kırmayıp kabul buyurduğu için ayrıca gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise, "Ses sanatçısı olarak bilinen Mahmut Tuncer, gençliğini spora adamış ve uzun yıllar Şanlıurfaspor'da top koşturmuştur. Ancak halk arasında sadece sanatçı kişiliğiyle bilinmektedir. Bugün doğum günü olduğunu öğrendim. Bu vesileyle doğum gününü en içten dileklerimle kutluyor, hayırlı ve uzun bir ömür diliyorum. Kanal 7'deki programında ülkemizin birçok yöresinde olduğu gibi ilimizde de çok kişinin evlenmesine vesile oldular. Sanatçı ve sporcu kişiliğiyle ülkemize verdiği hizmetlerinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. Kerkük'ün hoyratı, Şanlıurfa'nın divanı, Gaziantep'in barağı, Kırkyaren'in bozlağı, Elazığ'ın mayası, Konya'nın mızrabı, Trabzon'un horonu, Erzurum'un barı, Aydın'ın zeybeği varsa Adıyaman'ın da güzel gazelleri var. Adıyaman'ın bu yönünü özellikle bilmesini istiyorum" diye konuştu.

Başkan Büyükaslan'dan, üzerinde Adıyaman Belediyesi'nin yeni logosu bulunan bir plaket alan ses sanatçısı Mahmut Tuncer, daha sonra Belediye Başkan Danışmanı Emin Yağımlı'yı makamında ziyaret ederek, kendisiyle bir süre sohbet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2010 Perşembe 19:47:04
Güncelleme :6 Mayıs 2010 Perşembe 23:46:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?