1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Turanlı ödev oldu

Adıyaman'ın Kahta ilçe Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, bir öğrencinin yıllık ödev konusu oldu. Öğrenci yıllık ödev konusu olarak Başkan Turanlı'nın seçim öncesi ve sonrası çalışmalarını ele alacak.

Anadolu Lisesi 11-TM/B sınıfı öğrencilerinden Mircan Polat, 29 Mart Mahalli idareler Seçimleri öncesi ve sonrasını değerlendiren yıllık ödevinde Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı'ya yer verdi. Başkan Turanlı ile yıllık ödevini tamamlamak üzere bir araya gelen Mircan Polat, Başkan Turanlı'ya Türkçe ve İngilizce'den oluşan 20 soru sordu. Sorularına cevaplarını alan öğrenci yıllık ödevinin tamamlamış oldu.

Başkan Turanlı'nın hayata geçireceği projelerin takipçisi olacaklarını ve sabırsızlıkla beklediklerini dile getiren Polat, "Kahta'nın kaybedecek zamanı kalmamalıdır. Ne olursunuz hizmetin en iyisini halkımıza sunun, bizde büyük şehirler gibi vatandaşlık haklarımızdan faydalanmak istiyoruz" dedi.

Başkan Turanlı ise, "Hükümetimizin desteğiyle, belediye olarak halkımıza her türlü hizmeti sunmak için gerekli olan her türlü hizmeti imkanlar dahilin de veriyoruz. Eğitimde yeni açılımların beraberinde büyük projelerimizle yeni icraatlarımız mevcuttur. Kısa zamanda belediye olarak halkımıza hizmetin en güzelini sunmaya çalışacağız. Biz bu göreve baş koymuşuz bu kutsal görevi liyakatiyle yerine getireceğimizden endişeniz olmasın" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 13:16:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?