1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Turanlı'ya tebrik yağıyor

Adıyaman'ın Kahta ilçe Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, tebrik ziyaretlerini makamında kabul ediyor.

29 Mart yerel seçimlerinin ardından Kahta Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Başkan Yusuf Turanlı'yı, Kahta Kaymakamı Coşkun Açık, Sincik İlçe Kaymakamı Ömer Şahin, Garnizon Komutanı Yarbay Ahmet Atay, Jandarma Komutanı Üsteğmen Uğur Yıldırım, Akıncılar Belde Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya ve Emniyet Müdürü Bülent Erkan ziyaret etti.

29 Mart’ta Kahta'da yapılan seçimlerin son on yılın en güzel ve sakin seçimi olduğunu belirten Kaymakam Coşkun Açık, Başkan Yusuf Turanlı'ya 'Hayırlı olsun' temennilerini iletti.

Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı ise kendisini ziyaret eden herkese teşekkürlerini sundu. Turanlı, seçim sürecinde herhangi tatsız bir olayın yaşanmaması için ellerinden geleni yapan güvenlik güçlerinin çalışmalarından memnun kaldığını vurguladı.

Başkan Turanlı, "Kahta ilçesinin genel durumunu göz önünde bulundurduğumuzda daha yer altı sorunu çözümlenmemiş mahallelerimiz bulunmaktadır. Kısa zamanda çalışmalarımıza başlayacağız. Kahta ilçemizi yaşanılabilir bir kent haline getirmek için gece gündüz demeden fakir fukaranın hakkını kimseye yedirmeden çalışacağız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 11:54:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?